Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Львівське поштове відділення № 8 інвестувало в комфортні умови роботи

Тут найбільш популярна послуга — купівля газет

У п’ятницю, 2 листопада, відбулося урочисте відкриття оновленого поштового відділення № 8, що у Львові на вулиці Валовій, 14. В урочистому перерізані стрічки взяли участь керівництво відділення та гендиректор ПАТ «Укрпошта» Ігор Смілянський.

Як розповіла «ВЗ» начальник Львівського поштового відділення № 8 Олена Шліян, відділення пошти кардинально змінилося завдяки ремонту. У це інвестовано гроші держбюджету. «Ми зробили побілку, поміняли підлогу, оновили меблі, двері, — каже вона. — Також закупили нові крісла для операторів. Усе для того, аби було комфортно працювати, і щоб відвідувачам було приємно в нас перебувати. Оновлення зробили насамперед для того, щоб клієнти бачили усі наші послуги. Наприклад, віднедавна на столах розставляємо газети».

Запитую, чи не бракує поштовому відділенню кадрів. «Не бракує, у нас працюють молоді люди, — відповіла Олена Шліян. — Працює три оператори, цього вистачає для якісного обслуговування клієнтів поштового відділення. У нас — сім листонош. Більшість з них працюють тут по 42 роки».

У поштовому відділенні № 8 найбільш популярна послуга — купівля газет. На другому місці — відправлення кореспонденції (листів, бандеролей), на третій сходинці — оплата ком послуг. Але пошта йде в ногу з часом і має новинки. Серед нових послуг пошти, які користуються попитом — Smartbox (спеціальні коробки для упакування посилок, які продають на пошті по 30−45 гривень). У цю суму входить сама коробка, відправка посилки, доставка за 1−2 дні, а також смс-повідомлення для отримувача та відправника. Олена Шліян каже, Smartbox також дозволяє зареєструвати посилку у електронному особистому кабінеті.

Усі фото авторки

Схожі новини