Передплата 2024 ВЗ

Вагітна Меган і принц Гаррі потрапили на «бал нечисті» під час святкування Геловіну

  • 30.10.2018, 17:57
  • 577

Королівський тур Австралією та Океанією, куди Меган Маркл і принц Гаррі вирушили одразу після повідомлення про вагітність герцогині Сассекської, майже добігає кінця.

А тому і заключні свої виходи вони здійснять в Новій Зеландії у час святкування Геловіну, пише ТСН.

Після зустрічі зі співробітниками організації «Голос надії» у кафе, відвідування Національного парку Абель Тасман і прогулянки під парасолькою місцевим пляжем подружжя вирушило в центр Courtney Creative в Веллінгтоні, де потрапили на справжнісінький бал нечисті на честь Геловіну.

Костюмовану вечірку влаштували представники творчої новозеландської молоді — майбутні актори, моделі, гримери і костюмери, повідомляє видання Daily Мail.

На вході герцога і герцогиню Сассекських зустріли місцеві актори, перевтілившись в лицарів, орків, зомбі та інших казкових персонажів за допомогою професійного гриму, яскравих костюмів і реквізиту.

Однак для знайомства з акторами-початківцями вагітна Меган обрала вбрання, яке зможе засмутити королеву Єлизавету І І. Дружина принца Гаррі з'явилася у стильній білосніжній сукні-піджаку, яка може здатися дещо відкритою і короткою для офіційного заходу.

Доповнили образ герцогині туфлі Маркл Manolo Blahnik синього кольору на високих підборах. Однак через зміну погоди Меган довелося накинути довге тепле пальто в тон до взуття. Волосся Меган вже традиційно зібрала в високу зачіску і додала яскравості святковим макіяжем.

Зазначимо, уже 31 жовтня герцог і герцогиня повернуться до Лондона.

Схожі новини