Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Німеччині пройшли масові протести через групове зґвалтування 18-річної дівчини біженцями

  • 30.10.2018, 11:41
  • 695

Близько двох тисяч людей вийшли на вулиці німецького Фрайбурга після того, як кілька чоловіків зґвалтували 18-річну дівчину.

У справі заарештували сімох громадян Сирії та одного німця, повідомляє DW.

На мітинг, організований правопопулістською партією «Альтернатива для Німеччини» (АдН), вийшли близько 300−400 осіб, повідомила агенція AFP. Одночасно відбулась акція противників АдН, у якій, за даними поліції, взяли участь близько півтори тисячі людей.

Акції, порядок на яких забезпечували близько 100 поліцейських, відбулись майже мирно. Незначні травми отримали троє поліцейських та двоє демонстрантів.

Групове зґвалтування сталося в ніч на 14 жовтня. Молодий чоловік приніс дівчині на дискотеці напій, в який було, імовірно, додано наркотичну речовину. З клубу вони пішли разом, після чого він та ще кілька чоловіків зґвалтували її.

У цій справі заарештовано сім підозрюваних — громадян Сирії у віці від 19 до 29 років, а також 25-річного громадянина Німеччини. Підозрювані раніше потрапляли в поле зору поліції, більшість з них жила в гуртожитках для біженців. Поліція не виключає, що у зґвалтуванні брали участь більше чоловіків.

Схожі новини