Передплата 2024 «Добрий господар»

Український дизайнер пошиє одяг для Меган Маркл

Український дизайнер Євгенія Франковська, яка живе і створює свої колекції в столиці, отримала замовлення на пошиття костюма від однієї з найбажаніших замовниць останнього часу — Меган Маркл.

Історія почалася з давнього захоплення Євгенії британською королівською родиною. Свого часу дизайнерка захоплювалася принцесою Діаною та її бездоганним смаком. Потім вона із зацікавленням спостерігала, як ростуть сини принцеси. Далі було весілля принца Вільяма і Кейт Міддлтон.

Однак улюбленцем Франковської завжди був принц Гаррі — з його харизмою, невгамовною енергією і бунтарством. Втішилася, коли почула, що за дружину Гаррі обрав Меган Маркл. При тому, що до самої Меган дизайнерка давно ставилася з симпатією.
Одного разу Франковська вирішила написати листа до Букінгемського палацу з пропозицією пошити для герцогині Сассекської вбрання. Яким же було її здивування, коли через два тижні отримала позитивну відповідь. А слідом прийшло ще одне повідомлення з уточненням деталей.

Спочатку для затвердження було надано п'ять образів, однак вибір Меган зупинився на брючному костюмі скульптурного крою. Його складно пошити, особливо, коли нема поблизу моделі для примірок, однак саме такі костюми набирають популярності, оскільки здатні замінити собою навіть вечірню сукню.

Франковська розповіла, що попередня вартість костюма тисячу доларів. Тканину для пошиття вона замовлятиме в Італії, тоді як натуральний шовк для підкладки — виключно з Індії, якості якого довіряє. Ґудзики для жакета будуть ручної роботи. Щодо кольору вбрання — це буде один з відтінків синього, який так любить Меган Маркл.

Євгенія Франковська розповіла, що коли прочитала про згоду стилістів герцогині працювати з нею, то не змогла стримати сліз. І зазначила, що її приклад є підтвердженням того, що мрії здійснюються. Головне — не боятися, а йти до своєї мети.

Схожі новини