Передплата 2024 «Добрий господар»

У Львові відбудеться міжнародний фестиваль гостинності та готельно-ресторанного бізнесу

Упродовж 7−9 листопада буде смачно. Під час міжнародного фестивалю гостинності та готельно-ресторанного бізнесу «HoReCa SHOW Lviv», за підтримки управління туризму та курортів Львівської ОДА презентуватимуть найбільшу карту з гастролокаціями Львівщини.

Різноманітні сири, равлики, смачні ковбасні вироби, продукти із мангалиці (угорська порода свиней, відрізняється довгою кучерявою шерстю), равлики, мед, а також ягоди. Ці продукти можна буде не лише детально роздивитися, а й скуштувати.

Величезна гастрокарта буде у формі фізичної карти Львівщини й міститиме інформацію про 16 фермерських господарств області, відкритих для туристів. Основу карти становитимуть салати від ТзОВ «Галіція Грінері». Для цього на підприємстві підготують мікс із салатів різних кольорів — щоб карта не була одноколірною та однорідною. Тут вирощують сім видів салатів. Бо, як каже директор ТзОВ «Галіція Грінері» Сергій Ленчук, регіони області теж різні. Також на карті географічно будуть розташовані гастролокації від фермерів.

«Оскільки цей рік визначений Національною туристичною організацією України роком гастрономічного туризму, управління туризму та курортів Львівської ОДА запровадило кампанію популяризації локацій на природніх територіях, відкритих для туризму. Це безпосередньо фермерські господарства, які вирощують і популяризують екопродукцію. У контексті цього ми розробили путівник „Гастромандри Львівщиною“ і цьогоріч вперше братимемо участь у фестивалі „HoReCa SHOW Lviv“», — наголосила начальник управління туризму та курортів ЛОДА Наталія Табака.

Схожі новини