Передплата 2024 «Добрий господар»

Вагітна Меган Маркл у розкішній сукні разом з принцом Гаррі відвідали церемонію вручення премій у Сіднеї

  • 29.10.2018, 11:58
  • 859

Королівське подружжя вирушило на вручення премій Австралійського Географічного Товариства.

Післяризикованого відвудування королівства Тонга, королівське подружжя принца Гаррі та Меган у рамках 16-денного туру вирушило до Сіднея, де на них чекав черговий офіційний захід, повідомляє ТСН.

Герцоги Сассекські взяли участь в церемонії вручення премії Австралійського географічного товариства, на яку могли і не потрапити. Лайнер Boeing 737 авіакомпанії Qantas, на борту якого перебувала пара, змушений був перервати посадку і піти на друге коло. Як пояснив пілот, він ухвалив це рішення, щоб не врізатися в інший літак, який незаплановано перебував на злітно-посадковій смузі. Безпечно приземлитися літак зміг тільки з другої спроби.

Однак вагітна Меган, яка з'явилася на церемонії в розкішній чорно-білій сукні від Oscar de la Renta, вийшла до трибуни усміхнена і представила лауреата премії Софію Скарпаріс.

Дружина принца Гаррі виступила з промовою і вручила дівчині нагороду як молодому захиснику природи цього року, повідомляє видання Daily Mail.

Прикраси у вигляді птахів на сукні Меган були зроблені французьким дизайнером Сарою Есмуан, яка співпрацює з брендами Oscar de la Renta і Zac Posen. Образ Меган був доповнений чорними туфлями від Aquazzura.

Принц Гаррі ж виступив з урочистою промовою, яку присвятив охороні довкілля.

«Ми не можемо залишитися осторонь і дозволити дикій природі зникнути з лиця землі», — сказав він і вручив премію 16-річній Джейд Хемстер як наймолодшій лижниці, яка підкорила Північний і Південний полюси.

Схожі новини