Передплата 2024 «Добрий господар»

Став відомий девіз Євробачення-2019

  • 29.10.2018, 11:28
  • 438

Девізом 64-го музичного конкурсу «Євробачення», який пройде з 14 по 18 травня 2019 року в Тель-Авіві (Ізраїль), стане «Дозволь собі мріяти» (Dare to Dream).

Про це повідомляє телеканал «Прямий» з посиланням на прес-службу конкурсу «Євробачення».

«Цей надихаючий слоган представляє і символізує все, що стосується пісенного конкурсу Євробачення. Йдеться про інтеграцію, про різноманітність, про єдність. Стоячи на сцені, дозволяючи собі мріяти про перемогу на „Євробаченні“, будьте досить сміливими, досить впевненими, виступаючи перед світовою аудиторією. Це те, про що варто мріяти», — зазначив виконавчий директор пісенного конкурсу Йон Ола Санд.

Девіз майбутнього конкурсу оголосили після зустрічі виконавчого директора Євробачення і прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху, уточнили в прес-службі.

Глава конкурсу навів як надихаючий приклад перемогу на минулому конкурсі співачки з Ізраїлю Нетти Барзілай.

«Вона вийшла на сцену з мрією повернути „Євробачення“ в Ізраїль. І їй це вдалося», — сказав він.

Попередній конкурс проходив в Лісабоні, Португалія. Ізраїль здобув на ньому перемогу в четвертий раз в історії конкурсу. Представник України на пісенному конкурсі співак Melovin посів 17 сходинку.

Зазначимо, що керівна рада Національного телебачення Болгарії прийняла рішення відмовитися від участі в пісенному конкурсі «Євробачення-2019».