Передплата 2024 «Добрий господар»

«Так буде краще для них»: матір прокоментувала вбивство власних дітей

  • 28.10.2018, 19:14
  • 6 747

Жінка, яка втопила в озері у Дарницькому районі Києва двох своїх малолітніх дітей, сказала, що так буде краще для них.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Затримана пояснила, що разом із дітьми вони пішли купатися, діти втопилися, а вона, попри бажання накласти на себе руки, не змогла. При цьому жінка зауважила, що «так буде краще для них».

Водночас, як видно із фото, які публікують із місця події, дітей виловили з озера у верхньому одязі та в кросівках.

За словами начальника Дарницького управління поліції Сергія Чернишева, сім’я переїхала до Києва із Криму і раніше ніколи не потрапляла у поле зору правоохоронців. Поліцейські уже провели огляд помешкання затриманої, поспілкувалися із її колишнім чоловіком, із сусідами та колегами.

«Встановлено, що подружжя розлучилося, однак чоловік, який уже має іншу родину, завжди підтримував колишню дружину та дітей: орендував квартиру та допомагав фінансово. Сусіди та колеги жінки (а вона працювала вихователем у дитячому садочку, який також відвідували загиблі дітки) розповіли, що вона була замкнутою, практично ні з ким не спілкувалася», — зауважив Чернишев.

Водночас він наголосив, що діти були доглянуті, займалися плаванням, айкідо та фігурним катанням.

Зараз із жінкою спілкуються слідчі, які намагаються встановити причини такого страшного вчинку, залучені адвокат і лікарі, які надали їй першу допомогу.

«На жаль, у поліцію раніше не надходили повідомлення про дивну поведінку жінки ні від колишнього чоловіка, ні від сусідів і колег. Тож зараз завдання слідчих встановити, що стало причиною вбивства двох маленьких дітей», — додав начальник поліції.

За словами Чернишева, під час слідства будуть призначені судові експертизи, зокрема і психіатрична експертиза для встановлення осудності жінки.

Як повідомляв «ВЗ», сьогодні у поліції повідомили, що в озері у Дарницькому районі Києва виявили тіла двох дітей. У вбивстві підозрюють їхню матір — її в неадекватному стані затримали неподалік від Чернігова.

Схожі новини