Передплата 2024 «Добрий господар»

Школярки-сатанистки у США намагалися зарізати і з’їсти учнів молодших класів

  • 28.10.2018, 18:20
  • 609

Школа в американському містечку Бартау (штат Флорида) опинилася в центрі гучного скандалу через двох учениць-сатанисток, що задумали вбивати маленьких школярів і пити їх кров.

Як повідомляє УНІАН, на щастя, дорослі зірвали страшний задум двох подруг, одній з яких 11 років, а інший — 12. Обидві були арештовані і на цей час знаходяться у центрі для неповнолітніх, пише The Independent.

Як встановили слідчі, дівчата під час уїк-енду надивилися фільмів жахів і вирішили нападати на маленьких і слабких учнів у туалетах, потім їсти їх плоть і пити кров. Таким чином, малолітні злочинниці хотіли стати ближче до Сатани.

У поліції обізнані, що найближчим часом школярки-сатанистки збиралися убити як мінімум одну людину в надії довести свій список жертв до 15−25 людей.

«Всі ці вбивства пов'язувалися з надією, що вони стануть жахливими грішницями, і це гарантує їм, що, покінчивши з собою, вони відправляться у пекло і будуть із Сатаною», — відзначили в поліції.

Підлітки потрапили у поле зору адміністрації навчального закладу через свою підозрілу поведінку. У той день подруги пропустили заняття. У результаті пошуків їх виявили у школі з чотирма ножами, різаком для піци та заточкою для ножів. Тепер прокуратура має вирішити як судити затриманих — як неповнолітніх, чи як дорослих.

Схожі новини