Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Львівські патрульні врятували життя самогубця, який стікав кров’ю посеред вулиці

  • 28.10.2018, 14:09
  • 820

Працівники патрульної поліції Львова врятували чоловіка, який намагався покінчити з життям, надавши йому домедичну допомогу.

Про це повідомляє патрульна поліція Львова.

Виклик на вулицю Таманську патрульні отримали вчора. Там чоловік намагався покінчити із життям самогубством.

«Командир роти Міша Калужний та його напарник Микола Зеленевич прибули на місце події і побачили молодого чоловіка, який стікав кров’ю. Він пошкодив собі вени канцелярським ножем. Поліцейські негайно наклали джґут на руку і зупинили кровотечу і викликали швидку. До приїзду медиків патрульні підтримували розмову із потерпілим аби він не втрачав свідомість», — повідомляють у поліції.

23-річний чоловік повідомив, що у нього не склалися стосунки з його неофіційною дружиною і він не хоче жити без неї та донечки.

«Про подію інспектори сповістили рідних чоловіка. Коли приїхали медики, патрульні допомогли перемістити в карету швидкої, адже від втрати великої кількості крові він не міг сам пересуватися. Оскільки він поводився агресивно та перебував в стані алкогольного сп’яніння, інспектор здійснив супровід до лікарні у швидкій», — йдеться у повідомленні.

У лікарні патрульні допомогли оглянути пацієнта. За словами лікаря, чоловікові лишалося жити не більше 5 хвилин і лише вчасна та професійна домедична допомога патрульних врятувала його.

Схожі новини