Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Міжнародний конкурс-фестиваль «Empire of arts» відбувся на Львівщині

  • 27.10.2018, 14:21
  • 568

У курортному місті Трускавець на Львівщині відбувся ІV-ий Міжнародний конкурс-фестиваль дитячого, юнацького та молодіжного мистецтва «Empire of arts».

Відбувався фестиваль з 12 по 15 жовтня. Участь у ньому цього року взяло понад 700 юних талантів з усієї України та з-за кордону, зокрема з Австрії, Литви, Угорщини та Білорусі.

Цього року учасники демонстрували свою майстерність у жанрах: вокал, хореографія, театральне мистецтво та інструментальна музика.

Участь у фестивалі взяли також і діти-сироти, інваліди, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей, а також із сімей бійців АТО. Усі вони виступали на рівних умовах, однак були нагороджені додатковими відзнаками та подарунками.

Виступи учасників конкурсу-фестивалю оцінювало високопрофесійне міжнародне журі з України, Італії та Венесуели, що складалося з провідних діячів культури і мистецтв, спеціалістів у різних видах мистецтв, зірок шоу-бізнесу, керівників та продюсерів музичних студій і колективів, акторів, режисерів, поетів, композиторів, концертних менеджерів, хореографів та викладачів.

Організатором цієї події виступили Громадська організація «Імперія мистецтв» та Продюсерський центр «BRAVA PRODUCTION», за підтримки Трускавецької міської ради та мера м. Трускавець Андрія Кульчинського.

Розпочався фестиваль 12 жовтня урочистим відкриттям на Головній сцені міста. 13 і 14 жовтня були проведені конкурсні прослуховування, майстер-класи та концертна програма для гостей Трускавця.

Кожен керівник отримав від Організаторів фестивалю іменну подяку, а від місцевої влади — подарунковий набір з сувенірною продукцією.

Протягом фестивалю учасники відвідали екскурсії містом. Також, під час фестивалю відбулися майстер-класи з акторської майстерності від Олега Лисія та майстер-клас з вокалу від Ірини Цуканової, після яких кожен міг отримати відповідний сертифікат. А 15 жовтня на відкритій центральній сцені відбувся масштабний флеш-моб під керівництвом Амадора Лопеса та Олега Серафина, після якого усі учасники взяли участь у параді містом. Вже о 14.00 в ПК ім.Т. Г. Шевченка відбувся заключний Гала-концерт та церемонія нагородження дипломантів та переможців фестивалю, у якій взяла участь секретар Трускавецької міської ради пані Наталя Пономаренко, яка привітала учасників і допомогла їх нагородити.

Ведучими відкриття, конкурсних днів та заключного Гала-концерту стали Олена Музика, Олег Маркович та Ростислав Пелех.

Усі учасники конкурсу-фестивалю «Empire of arts» отримали нагороди та подарунки. А на переможців очікували достойні призи, серед яких мр3-плеєри та сертифікати на безкоштовне створення пісень, професійні фотосесії та подарункові сертифікати.

Найвища нагорода володаря Гран Прі, а також унікальний кубок, диплом, сертифікат на безкоштовну зйомку професійного відеокліпу від Videographer Polyak Bogdan виборола 12-річна Софія Шкідченко з Києва.

За словами Організатора події Борислави Білоцерківської, фестиваль «Empire of arts» щороку набирає більших масштабів і вдосконалюється. На П’ятий фестиваль планується запросити до складу журі зіркового гостя з-за кордону. Хто ним стане — дізнаємося вже наступного року.

1

Схожі новини