Передплата 2024 «Добрий господар»

«Київстар» проведе роад-шоу Big Data School 3.0 у Львові

  • 25.10.2018, 19:00
  • 676

Цьогоріч найбільший телеком-оператор України вже втретє надає можливість талановитим математикам, аналітикам та всім, хто цікавиться темою Big Datа, пройти безкоштовний курс навчання у кращих менторів-практиків та отримати унікальні знання і навички для роботи з великими даними.

Кращі студенти традиційно отримають можливість приєднатися до професійної команди Київстар та застосувати свій досвід на практиці при створенні нових продуктів для клієнтів компанії.

Зустріч відбудеться 26 жовтня о 19:00 в Території Коворкінг, м. Львів, вул. Княгині Ольги, 114.

Під час зустрічі організатори розкажуть про реальні кейси застосування Big Data для створення цікавих пропозицій для абонентів масового ринку та бізнес-клієнтів Київстар, а також про те, що Big Data School 3.0 приготувала для студентів цього року: умови набору, програму навчання, менторів проекту тощо.

Спікери заходу:

Юрій Доценко, Начальник департаменту з впровадження інноваційних рішень

Ірина Віткова, Менеджер аналітичних продуктів Big Data

Олександр Гурбич, Архітектор Big Data та машинного навчання

Кому може бути цікава Big Data School 3.0?

Математикам, аналітикам, ІТ-фахівцям, студентам вишів — усім, хто зацікавлений темою Big Data, має навички програмування на R чи Python, обізнаний у темах машинного навчання, статистики, теорії ймовірності.

Старт прийому заявок розпочався 17 жовтня і триватиме до 7 листопада 2018 року. Після чого претенденти отримають письмові тестові задання, і за умови успішного проходження цього етапу, будуть допущені до персональних співбесід. 30 найкращих кандидатів стануть студентами Big Data School 3.0 та безкоштовно пройдуть навчання у найкращих викладачів-практиків з 23 листопада по 2 грудня 2018 року.

Подати заявку та дізнатися більше про проект можна на сайті http://bigdata.kyivstar.ua/school.

Яка програма очікує на студентів?

Унікальна програма Big Data School 3.0 побудована на застосуванні технологій Big Data для опрацювання великих масивів даних, а також на вивчені алгоритмів машинного навчання.

Ментори проекту покажуть успішні приклади використання Big Data у бізнесі та телеком-галузі зокрема, навчать студентів роботі з інструментами обробки та агрегації великих даних, та відпрацюють застосування навичок машинного навчання на практиці.

Нагадаємо, що у перші два набори до Big Data School було подано понад 2600 заявок, 47 студентів успішно пройшли курс навчання та отримали сертифікати про закінчення школи. 9 найкращих випускників Big Data School долучилися до команди Big Data-аналітиків Київстар.

Довідка про Київстар:

Київстар — український оператор телекомунікацій, який надає послуги зв’язку й передавання даних на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, зокрема 3G та 4G. Згідно з даними міжнародної компанії Ookla у мережі Київстар — найшвидший мобільний Інтернет в середньому по країні серед мобільних операторів України. Послугами оператора користуються понад 26 млн абонентів. Акціонери Київстар — міжнародна група VEON Ltd, офіс у Нідерландах. Акції Групи перебувають у вільному обігу на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) і Euronext (Амстердам). Київстар більш ніж 20 років працює в Україні. Згідно дослідження «Вісник.Рейтинг» компанія — платник податків № 1 у галузі зв'язку та входить в ТОП-20 найбільших платників податків України. За час роботи в Україні Київстар перерахував до бюджету країни понад 57 млрд грн податків, а також інвестував у розвиток телекомунікацій понад 36 млрд грн.

Схожі новини