Передплата 2024 «Добра кухня»

Віце-прем'єр Польщі Шидло потрапила в ДТП

  • 25.10.2018, 18:25
  • 727

Кортеж віце-прем'єр-міністра Польщі Беати Шидло у четвер потрапив в ДТП у населеному пункті Імєлін Сілезького воєводства на півдні Польщі.

У результаті зіткнення автомобіля екс-глави польського уряду з автомобілем Peugeot, яким керував 77-річний чоловік, Шидло не постраждала, повідомляє Укрінформ.

«За попередньою інформацією, через піший перехід переходили пішоходи і автомобіль, яким керував 77-річний чоловік пригальмував, наступні два також, але не вдалося загальмувати так, щоб не сталося зіткнення», — повідомила речниця поліції Сілезького воєводства Александра Новара.

За її словами, у результаті ДТП пошкоджено три автомобілі, але ніхто з учасників ДТП не постраждав. Усі водії пошкоджених транспортних засобів були тверезими.

Згодом, віце-прем'єр підтвердила у Twitter, що вона не постраждала і застерегла, аби водії були обережними на слизьких від дощу дорогах.

Шидло півтора роки тому потрапила у ще одне ДТП. В лютому 2017 року автомобіль, в якому перебувала тодішній прем'єр польського уряду, зіткнувся з автомобілем Fiat Seicento, який у цей момент повертав вліво. Відтак глава уряду отримала травми і упродовж майже двох тижнів перебувала у лікарні.

Схожі новини