Передплата 2024 «Добрий господар»

Помер ще один львівський патрульний, який потрапив з напарником у жахливу ДТП

20 жовтня в Україні сталися три жахливі аварії. У ДТП на трасі Київ-Чоп загинула відома акторка Dizel Show Марина Поплавська. В Умані фура зіткнулася з автобусом із дітьми, є загиблі… На трасі Тернопіль — Львів — Рава-Руська біля села Мощани службовий автомобіль львівських патрульних зіткнувся з вантажівкою DAF.

22-річний патрульний поліцейський Назарій Присташ загинув. Він у момент зіткнення перебував за кермом. Його напарника у важкому стані доправили до лікарні. Однак через три дні 31-річний лейтенант поліції Остап Кутний помер. Він так і не прийшов до тями після аварії…

«Після тривалої боротьби за життя помер наш брат та колега — Остап Кутний. Травми, які він отримав у страшній ДТП, виявилися несумісними з життям. Остапу був лише 31 рік. Вдома його чекав 4-річний синочок. Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким Остапа, усім, хто його любив та поважав. У ці найважчі хвилини ми сумуємо разом з вами і схиляємо голови перед його світлою пам'яттю», — зазначили у прес-службі Патрульної поліції Львівської області.

За попередньою інформацією, автомобіль патрульних виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою на польській реєстрації.
Усі аварії трапилися за участі фур… Чи зроблять у департаменті патрульної поліції відповідні висновки? Журналіст «ВЗ» намагалася дізнатися, чи отримають родини загиблих патрульних матеріальну допомогу, наразі про це нічого не відомо.

Схожі новини