Передплата 2024 ВЗ

Бред Пітт та Даррен Аронофскі продюсуватимуть фільм українського кінорежисера у Голівуді

  • 24.10.2018, 14:58
  • 940

Голлівудський актор Бред Пітт і американський кінорежисер Даррен Аронофскі продюсуватимуть стрічку українського режисера Мирослава Слабошпицького «Тигр»

Про це повідомляє РБК-Україна.

Відомий український режисер Мирослав Слабошпицький стане режисером фільму «Тигр», заснованого на книзі знаменитого письменника Джона Вайанта «Тигр. Історія помсти і спасіння». Цікаво, що продюсерами картини виступлять Бред Пітт і Даррен Аронофскі.

Як пише DTF Magazine, спочатку передбачалося, що режисером екранізації стане Аронофскі, а в головній ролі зіграє Пітт. Тепер же розклади змінилися і голлівудські зірки виступлять продюсерами картини.

«На даному етапі я не можу коментувати, хто кому запропонував співпрацю. Можу сказати, що Даррену Аронофскі сподобалося „Плем'я“, яке він побачив у Торонто. Мене тоді там не було, але пізніше ми все-таки познайомилися особисто: бачилися в Нью-Йорку, потім в Одесі, коли я вручав йому нагороду Одеського міжнародного кінофестивалю», — розповів Слабошпицький.

За словами 44-річного режисера, у нього підписаний контракт з одним з найбільших агентств світу Creative Artists Agency. Представники компанії надсилали йому на розгляд сценарії, але «Тигр» вразив Мирослава найбільше.

«Історія майбутнього фільму заснована на книзі, це нон-фікшн. Я читав багато різних сценаріїв і це теж цінний досвід. Я давно міг взятися за якийсь фільм, але мені хотілося чогось унікального. І, здається, я це знайшов. Я відчув, що „Тигр“ — це мій матеріал. Це як у відносинах, відбувається якась алхімія — ти розумієш, що це твоє, що тобі є, що привнести в історію… У мене немає абсолютно ніякого страху робити такий проект. Це новий виклик, який мене мотивує. Це велике глобальне кіно і це цікаво», — зізнався Слабошпицький.

Схожі новини