Передплата 2024 «Добрий господар»

На Львівщині люди другу добу перекривають трасу Львів-Шегині

  • 24.10.2018, 12:53
  • 1 184

Мешканці Мостиськ другу добу перекривають трасу Львів-Шегині, вимагаючи відремонтувати 2 км місцевої дороги.

Як повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівщини, кілька десятків людей почали ходити по пішохідному переході вранці 23 жовтня, повідомляє ZAXID.NET

За даними поліції, мешканці не припиняли протест та перекривали дорогу навіть уночі. Вони вимагають відремонтувати 2 км вул. Ярослава Мудрого у Мостиськах. Схожі протести з перекриттям руху відбувались уже 5 вересня та 5 жовтня.

Вчора на протести місцевих відреагував голова Мостиської РДА Степан Буняк, заявивши, що ремонт дороги розпочнуть у 2018 році, а закінчать наступного року. Раніше на сайті Мостиської РДА була оприлюднена інформація, що ремонт цієї дороги мали розпочати 20 жовтня 2018 року.

Вул. Ярослава Мудрого у Мостиськах мали відремонтувати ще торік, про що свідчить укладений 7 червня 2017 року договір між Службою автомобільних доріг Львівської області з компанією «Онур Конструкціон Інтернешнл». Однак на початку 2018 року Служба автодоріг продовжила договір з підрядником — до 31 грудня 2018 року. Однак ремонтні роботи досі не розпочали.

Нагадаємо, що раніше, коли мешканці Східниці перекривали місцеву дорогу, вимагаючи ремонту, голова ЛОДА Олег Синютка пригрозив, що якщо акція протесту відбудеться, то дорогу точно не відремонтують. Однак, уже наступного дня після перекриття дорогу почали ремонтувати.

Схожі новини