Передплата 2024 «Добрий господар»

Вперше в Україні: Польський театр презентує у Львові акробатичну виставу «Сон літньої ночі»

  • 23.10.2018, 16:12
  • 898

Вперше в Україні відбудеться акробатична шоу-вистава «Сон літньої ночі» у виконанні відомого польського акробатичного театру Ocelot.

Артисти приїдуть до Львова на запрошення представників торгового центру та покажуть одну з найпопулярніших комедій Вільяма Шекспіра спеціально до Дня народження Victoria Gardens.

«Цього року ми вирішили святкувати не один день, а протягом кожних вихідних у жовтні. На такий крок нас надихнули самі відвідувачі, смаки та вподобання яких є дуже різними. То ж ми намагалися вгадати настрій кожного. Гості Victoria Gardens вже мали змогу побувати на виступах популярних українських артистів та колективів. А от на фінал святкування ми вирішили запросити польських акробатів, аби здивувати не тільки феєричним шоу, але й складними технічними елементами», — прокоментував Ярослав Тимочко, директор ТРЦ Victoria Gardens.

Постановка спектаклю колективом Ocelot відрізнятиметься від звичної. У виставі практично не використовуються слова, натомість, польські гості вражатимуть відвідувачів торгового центру запаморочливими акробатичними номерами, більшість з яких відбуватиметься у повітрі, а також елементами пантоміми і танцями.

Відбудеться вистава у неділю, 28 жовтня, о 19:00, у центральному атріумі торгово-розважального центру Victoria Gardens.

Не залишаться без уваги й шанувальники «subkarpathian rock» (підкарпатський рок). Саме так відомий український рок-гурт Rock-H називає свій музичний стиль. Найвідоміші хіти гурту прозвучать у торговому центрі, у суботу, 27 жовтня, о 18:30 год.