Передплата 2024 ВЗ

Куди це мер наступним зібрався?, - біля цвинтаря помітили білборд Садового

На під’їздах до Брюховицького цвинтаря довго висів білборд із чорногуморною рекламою бюро ритуальних послуг. Покваптеся, мовляв, панове клієнти — і будуть вам знижки. Але «президентські» плакати львівського мера навіть цей шедевр переплюнули. У Хмельницькому Андрія Садового «оформили» наступним туди, куди у наступники мало кому кортить.

Коли хмельничанин Степан Кушнір виклав це фото на своїй сторінці у Facebook, дехто з коментаторів вирішив, що без «фотошоперства» тут не обійшлося. Аби переконати «невіруючих», що знимок не фейковий, автор не полінувався сходити на «точку» ще раз і зняти тепер вже відео.

Політагітки на в'їзді до кладовища — це вже щось! А білборди із написом «наступний» у такому місці — взагалі вершина. Тільки вершина чого — тут варіанти різні напрошуються. Чи то замовники реклами «лоханулися», не поцікавившись місцями дислокації білбордів? Чи, може, власник рекламних площ виявився таким лютим «шанувальником» Садового, що не пошкодував для нього «найкороннішого» місця (ще й конкуренти «наступного» з радістю за таке доплатити могли)?

Хоча не виключено, що могли постаратися і хмельницькі «піарники» львівського мера. Свідомо обрали місцину, де білборди зі «шефом» непоміченими точно не залишаться (з розголосом не прогадали). А щоб Садовий був єдиним наступним і ніхто з конкурентів поперед нього не впхався, «освоїли» обидві рекламні точки на в'їзді до кладовища.

Схожі новини