Передплата 2024 «Добра кухня»

Герцогиня Сассекська вразила елегантним образом на відкритті «Ігор нескорених»

  • 21.10.2018, 13:34
  • 858

Герцогиня Сассекська, яка чекає на появу первістка, вкотре зачарувала користувачів соцмереж.

Меган Маркл прийшла на відкриття «Ігор нескорених» в елегантному вбранні, чим підкорила всіх учасників заходу, пише «24 канал».

Для герцогів Сассекських «Ігри нескорених» — знакова подія, адже саме цей захід у 2017 році принц Гаррі та Меган Маркл відвідали як пара. Окрім цього, внук королеви Єлизавети І І сам заснував змагання та досі не пропустив жодного з них.

Відтак 20 жовтня герцоги Сассекські поспішно повернулись до Сіднея, де взяли участь в урочистому відкритті «Ігор нескорених». Сотні артистів та танцівників вийшли на сцену Сіднейського оперного театру та здивували глядачів ефектними виступами. Артисти виконали й неофіційний гімн Австралії — пісню «You're the Voice» Джона Фарнема. Під час концерту принц Гаррі виступив з промовою, в якій подякував всім спортсменам, що змагаються за перемогу на «Іграх нескорених».

Варто зазначити, що королівське подружжя радо зустріли на церемонії. До важливої події для принца Гаррі його вагітна дружина ретельно підготувалась. Меган Макрл супроводжувала коханого в елегантній сукні від Стелли Маккартні та пальто від Джиліан Андерсон. Герцогиня заплела волосся в стильну зачіску, залишивши одне хвилясте пасмо. Ефектний макіяж завершив look дружини британського принца.

Схожі новини