Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Опальний чиновник Насіров заявив, що йде у президенти

  • 21.10.2018, 08:33
  • 752

Колишній голова Державної фіскальної служби Роман Насіров, для якого суд скасував зобов’язання носити електронний браслет, йде у президенти.

Про це він заявив в інтерв’ю Каті Осадчій у програмі «Світське життя», передає ТСН.

Насіров разом з дружиною відвідав Віденський бал у Львові, але, за його словами, перед тим, як поїхати туди, йому потрібно було взяти дозвіл на це.

Після суду над ним, екс-керівник українських фіскалів вирішив «стати публічною людиною».

«Немає що приховувати, в мене і до того не було, що приховувати, а тепер так точно», — зазначив колишній нардеп.

Насіров розповів, що він багато років працював на високопосадових комерційних посадах, і за цей час він заробив достатньо багато грошей.

«На ці гроші я міг жити і в той час, коли я працював народним депутатом, і на посаді голови Державної фіскальної служби України. Бо, коли я був народним депутатом, то отримав десь чотири з половиною тисячі гривень. Коли я був головою Державної фіскальної служби, мені повинні були платити десь дванадцять тисяч гривень», — сказав екс-очільник ДФС.

Він додав, що цих запасів вистачає й «досі тримати себе на плаву». Також Насіров зазначив, що останні півроку він займається публічною і політичною діяльністю. І на цьому він зупинятися не збирається. Крім того, Насіров заявив, що він йде в президенти.

«Моя кандидатура буде одною з кандидатур на пост Президента України», — зазначив екс-голова фіскалів.

Насіров налаштований рішуче і він впевнений, що у нього є всі шанси обійняти цю посаду.

Нагадаємо, 31 січня Кабмін вирішив звільнити очільника Державної фіскальної служби. Раніше міністр фінансів Олександр Данилюк повідомив, що вніс до Кабміну відповідне подання.

САП звинувачує Насірова у зловживанні службовим становищем, що призвело до збитків у сумі понад 2 млрд грн. Слідство вважає, що Насіров, діючи в інтересах депутата Онищенка, в рамках «газової справи», безпідставно надавав низці підприємств можливість податкових зобов'язань на виплат.

Схожі новини