Передплата 2024 ВЗ

Постраждалий в смертельній ДТП актор «Дизель шоу» прокоментував аварію

  • 20.10.2018, 14:56
  • 1 016

Постраждалий в смертельній ДТП актор розважального, гумористичного «Дизель шоу» Єгор Крутоголов, сьогодні вранці прокоментував інцидент.

«Я живий. Вона ні», — коротко написав актор на своїй сторінці в Facebook, говорячи про Марину Поплавську, яка стала єдиною жертвою жахливої ДТП.

У коментарях під постом друзі та колеги, а також сотні шанувальників висловлюють свої співчуття через смерть однієї з найяскравіших актрис «Дизель шоу».

«Не можу зрозуміти, як водій з його досвідом і вашою спільною історією роз'їздів не зміг/не побачив/не встиг роз'їхатися з вантажівкою… Вічна пам'ять Францівні», — написав український гонщик і телеведучий Олексій Мочанов.

Телеведуча Тала Калатай написала в коментарях: «Так боляче. Єгор, живи!!! Одужуйте з Яною… Марина назавжди в наших серцях… в цьому світі немає справедливості, у нього свої, невідомі нам закони».

Нагадаємо, як писав «ВЗ у Нацполіції повідомили, що на Київщині біля села Мила водій автобуса «Неоплан» не впорався з керуванням, в результаті чого сталося зіткнення з вантажним автомобілем. В автобусі знаходилося 14 пасажирів. Одна жінка загинула. Тіло її направлено до моргу. Ще четверо пасажирів автобусу отримали травми різного ступеню тяжкості. Їх доправлено до лікарні. Як стало відомо, загибла жінка — учасниця «Дизель шоу» Марина Поплавська.

Схожі новини