Передплата 2024 «Добре здоров’я»

В Україну прилетіла легендарна «рабиня Ізаура»

  • 20.10.2018, 08:58
  • 893

Луселія Сантус, яка виконала роль рабині Ізаури в першому серіалі, котрий показали в СРСР, прилетіла в Україну на запрошення телеведучого проекту «Світ навиворіт» Дмитра Комарова.

61-річна зірка кіно з Бразилії збирається відвідати сім українських міст і мріє побувати в Карпатах, ідеться в сюжеті ТСН.

Тетяна шиє сукню і ностальгує за подіями 30-річної давнини. «Вулиці були порожні — ми намагалися дивитися фільм», — пригадує вона. Молода Сантус на екрані з’явилася у пишній сукні і грала на піаніно, все — від одягу до зачіски — було об’єктом для наслідування радянських жінок. Перше бразильське «мило» зняли у 1976 році, а в СРСР воно потрапило ще через десять. Історія про рабиню Ізауру знайшла нечуваний відгук у серцях глядачів, мелодія з фільму врізалась в пам’ять мільйонів, а у радянському словнику з’явилось слово «фазенда» для позначення дачних угідь.

Уявити, що за 30 років вона обиратиме квіти для Ізаури, Тетяна не могла. Дев’ять сонячних українських хризантем мають привітати гостю в Україні. В аеропорту Тетяна одразу ж опиняється у компанії Дмитра Комарова, котрий теж чекає на Луселію. Дві валізи, килимок для йоги і спортивні чоботи — у свої 61 Луселія Сантус лишилась мініатюрною, а посміхається набагато частіше, ніж у кіно. На питання про секрет чудового вигляду акторка відповідає: «Я намагаюся уникати індустріального харчування — лише органічне. Ну, і дуже активне фізичне життя». Дмитро Комаров додає: «Ми в Ріо-де-Жанейро разом піднімалися в гори — я не міг її наздогнати! Вона дуже спортивна дівчина».

Дмитро Комаров зустрів зірку з короваєм в аеропорту Бориспіль і повідомив про це на своїй сторінці в Instagram. За словами Дмитра, бразильська суперзірка добиралася з Сан-Паулу майже добу: 12.5 годин до Стамбула, де переночувала, потім у Київ.

«Але сильно не втомилася і прямо зараз збирається гуляти по Києву», — додав Комаров.


Схожі новини