Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Кривавий теракт у Керчі: свідки повідомили про ще одного стрілка

  • 18.10.2018, 19:34
  • 815

Один з очевидців жахливої бійні в керченському коледжі, яка сталась 17 жовтня, студент Данило, стверджує, що стрілків було двоє.

Відповідне відео опубліковано в Telegram-каналі Mash, повідомляє «Прямий».

«Зайшов у політех і пролунав гучний хлопок і вибух був. Мене від ударної хвилі викинуло, від чого я і отримав контузію. Всі почали бігти до внутрішнього двору, тому що в будівлі були постріли з другого поверху по внутрішньому. По всім студентам відкрили вогонь, один відкривав вогонь по студентах, а другий, було чутно, заходив в усі кабінети, де були заступник директора і інші, і відкривав стрілянину», — розповідає хлопець.

За його словами, також на території коледжу були виявлені кілька розтяжок.

Пізніше Mash опублікував маршрут Владислава Рослякова.

«Четвертокурсник не хотів привертати увагу співробітників коледжу, тому зайшов на територію не через головний вхід — він переліз через паркан. Потім пробрався в будівлю через запасну двері і піднявся на другий поверх. Там хлопець попрямував прямо в непрацюючий туалет (він був закритий на ремонт). Там переодягнувся, дістав зброю і пішов по поверхах», — йдеться в повідомленні.

Відзначається, що в корпусі коледжу працювали 52 камери, по ним відстежували шлях Рослякова. Оскільки записів дуже багато, їх досі проглядають фахівці.

«Як тільки в школі пролунали перші постріли — вахтерка внизу натиснула тривожну кнопку. Сигнал надійшов до працівників ПОП (приватне охоронне підприємство — ред.), але дітям на місці це не допомогло — Влад вже гуляв по поверхах», — пише Mash.

Про суперечливу інформацію щодо того був Владислав Росляков єдиним стрілком чи йому хтось допомагав пише і видання Daily Storm. Зокрема, у виданні звернули увагу на те, що тіло застреленого Рослякова було чомусь акуратно накрите однієї книгою (при тому, що решта книг залишились акуратно стояти на полицях), а його рушниця лежить поруч, наче хтось її туди поклав.

«При пострілі таким калібром, вибачте, мізки повинні були розлетітися в радіусі трьох метрів навколо. Півголови має бути відсутньою. Значить, тіло перетягнули, стріляв не він і не з дробовика», — зазначає співрозмовник видання Євген Шабаєв, який вважає картину смерті дуже дивною.

Схожі новини