Передплата 2024 «Добра кухня»

У Львові на Рясне курсуватиме експериментальний маршрут

  • 17.10.2018, 19:55
  • 625

Від завтра в Рясне їздитиме експериментальний маршрут.

Він працюватиме з 06.55 год до 20.30 год. На маршруті курсуватиме 5 великих нових автобусів, інтервал руху між ними становитиме приблизно 20 хв. Наразі такий маршрут курсуватиме 3 місяці, опісля буде прийнято рішення щодо його роботи. Маршрут курсуватиме з Рясне-2 через вул. Сяйво, Городоцьку до пл. Кропивницького.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Від завтра на Рясне ми запускаємо експериментальний маршрут — від Рясне-2 до приміського вокзалу, який буде замінювати маршрут № 49, але він поїде через Левандівку, щоб він не дублював № 6А. Ми це планували зробити з вересня, але не встигли. Запускаємо від завтра в експериментальному режимі, маршрут вже погоджений, внутрішнім наказом управління транспорту це організовує. Там буде курсувати 5 великих автобусів МАЗ. Цей маршрут поки буде без номера, потім буде з номером 49А», — прокоментував Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктуру ЛМР

«Цей маршрут з’єднає Рясне з привокзальним вокзалом. Наразі ми запускаємо його на 3 місяці. Після проведення конкурсу і обрахування рентабельності цього маршруту ми це питання врегулюємо і внесемо його у транспортну мережу. Будемо працювати, щоб покращити якість перевезень і в Рясному, і в інших мікрорайонах міста», — сказав Олег Партика, в.о. начальника управління транспорту ЛМР.

Також він повідомив, що загалом по підприємствах міста бракує 150 водіїв.

Нагадаємо, загалом цього року місто має отримати 150 нових автобусів.

«До кінця року ми плануємо отримати 150 нових машин — 100 МАЗів і 50 Електронів. Маємо загалом 65 Електронів, 20 Атаманів, ЧАЗів, ще 15 великих машин — це ЛАЗи», — розповів Орест Хамула, директор ЛК «АТП-1».

Схожі новини