Передплата 2024 «Добра кухня»

Львів’ян запрошують на виставку художника Ігора Гнатіва «Дивлюсь, думаю, дивуюсь»

  • 17.10.2018, 11:43
  • 1 935

19 жовтня о 17:00 у Proart Gallery (вул. Героїв УПА, 77) відбудеться відкриття персональної виставки художника Ігора Гнатіва «Дивлюсь, думаю, дивуюсь», де вперше буде представлено цикл живописних пейзажів.

Картини Ігора Гнатіва відображають внутрішні настрої автора, акцентують на швидкоплинності станів природи та мінливості ефектів світла. Основними темами творчості митця є пейзажі України, гори-Карпати та образи рідного Львова.

Найважливішими у своїх роботах автор вважає спокій, умиротворення та позитивні емоції, які зміцнюють взаємний гармонійний зв’язок внутрішнього світу людини та оточуючого пейзажу. Роботи художника спонукають глядача зупинитись, дати волю своїй уяві та на повні груди вдихнути чистого повітря.

Особливістю творчості Ігора Гнатіва є авторська техніка живопису ― малювання олійними фарбами без використання розчинника та пензлів. Як зазначає автор: «Фарба наноситься на ґрунтований картон мастихіном, що дозволяє передати усю глибину фарб та об'ємність кожного мазка, утворюючи мереживо ліній та кольорів».

Таким чином автор втілює виразність, неповторний колорит природи та переносить глибинний простір зображення на картину.
Художник Ігор Гнатів народився у 1963 році у Львові. Освіту митець здобував спочатку у Львівській художній школі, пізніше у Львівському училищі прикладного та декоративного мистецтва ім. І. Труша та Львівській національній академії мистецтв.
Запрошуємо всіх бажаючих ознайомитись із персональним проектом Ігора Гнатіва у Proart Gallery до 7 листопада!

Адреса: м. Львів, вул. Героїв УПА, 77

Графік роботи: понеділок — п’ятниця 10:00 — 19:00, субота 10:00 — 17:00

Контакти: [email protected] тел.: +380 67 334 4003

Схожі новини