Передплата 2024 ВЗ

Бойовики «привітали» сили ООС із Днем захисника України обстрілами: поранено одного військового

  • 14.10.2018, 09:35
  • 745

Минулої доби бойовики 26 разів порушили режим тиші, 10 разів застосувавши заборонене Мінськими домовленостями озброєння. Втрат серед українських військових немає, але є один поранений військовослужбовець.

Про це йдеться повідомляє прес-центр Об'єднаних сил.

«Протягом минулої доби ворог здійснював обстріли наших позицій в районі населених пунктів Кримське, Вільний, Катеринівка, Степне, Троїцьке, Світлодарськ, Новолуганське, Красногорівка, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине», — йдеться у повідомленні.

Бойовики вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Позиції ОС в районі населених пунктів Новолуганське та Лебединське обстрілювались з мінометів 120-го калібру, по опорних пунктах біля Вільного, Троїцького, Світлодарська та Лебединського застосовувались міномети калібру 82 мм.

«Також вчора надвечір окупанти цинічно обстріляли з мінометів калібру 120 та 82 мм населені пункти Чермалик та Широкине на Маріупольському напрямку.

Обстріли цих сіл здійснювалися з території окупованих населених пунктів Верхньошироківське та Саханка. Наслідки та масштаби руйнувань наразі оцінюються українською стороною СЦКК та СММ ОБСЄ", — наголосили у прес-центрі.

Втрат серед особового складу ОС немає.

За даними розвідки, минулої доби поранено 4 бойовиків.

«Від початку поточної доби противник з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї тричі обстріляв позиції ОС поблизу населених пунктів Кримське, Гнутове та Широкине. Важке озброєння не застосовувалося. Один військовослужбовець ОС отримав поранення», — йдеться у звіті.

Схожі новини