Передплата 2024 ВЗ

У НАЗК заявили, що до них незаконно пробралися російські журналісти під виглядом українських кореспондентів

  • 12.10.2018, 15:58
  • 591

Національне агентство з питань запобігання корупції заявляє, що представники російського видання «Наша версия» вчинили провокацію в будівлі Нацагентства, без дозволу проникнувши у приміщення.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

«Сьогодні представники російського видання „Наша версия“ вчинили провокацію в будівлі Національного агентства. Особи, які назвалися журналістами видання „Наша версия“, близько 10 години ранку передали прес-службі НАЗК інформаційний запит, який було зареєстровано у визначеному законом порядку. Також журналістам було надано роз’яснення про порядок отримання інтерв’ю та коментарів членів НАЗК. Ігноруючи цю інформацію, представники видання без дозволу охорони пройшли до приміщення Агентства, після чого були виведені охороною без застосування спеціальних засобів та фізичного впливу», — розповіли в НАЗК.

Як повідомляє українське видання Детектор медіа, російські журналісти потрапили всередину будівлі під виглядом їх співробітників.

Відзначається, що знімальна група Нашої версії почала сперечатися з охороною, вимагаючи їх пропустити.

На питання, чи домовлялися вони про зустріч з прес-службою, російські журналісти відповіли ствердно.

«У той же час у охорони був лише один документ про пропуск для журналіста — від видання Детектор медіа. І з цього пропуску пропустили представників Нашої версії», — йдеться в повідомленні.

Схожі новини