Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Танці з зірками»: Оксана Марченко покинула шоу через зламані ребра

Телеведуча Оксана Марченко покинула шоу «Танці з зірками» після того, як зламала два ребра.

Про це вона повідомила у соцмережах. «Під час підготовки до прямих ефірів, на репетиції, я зламала два ребра. Це був гострий біль, але я подумала, що сильно потягнула м’язи. Вживала знеболювальне і, зціпивши зуби», продовжувала репетирувати. Іноді біль був нестерпним, я йшла у роздягалку і плакала, щоб ніхто не бачив", — Марченко пояснила, що терпіла біль, бо участь у шоу — мрія її доньки.

Щоб переконути усіх, Оксана Марченко до посту додала флюорографію ребер і медичні довідки, які підтверджують перелом двох ребер. А також фото з Дмитром Чапліним — партнером, з яким брала участь у шоу.

Участь Марченко у шоу «Танці з зірками» викликала багатог суперечок. Від самого початку проти її участі протестували журналісти деяких телеканалів. Головна претензія до Марченко була у тому, що вона — дружина політика Вітора Медведчука. «Ми засуджуємо появу у телевізійному ефірі особи, яка пов’язана тісними стосунками з президентом РФ Путіним», — йшлося у заяві журналістів. Адже Медведчук неодноразово робив проросійські заяви. Зокрема, згадали слова політика про те, що в Україні йде громадянська війна, а не зовнішня агресія. Також ані Медведчук, ані його дружина Оксана Марченко жодного разу не засудили публічно анексію Криму і агресію на сході України. Тому навіть той факт, що шоу є розважальним, не оправдовує появу дружини Медведчука Оксани Марченко в ефірі українського телеканалу. Та, попри все, Марченко вийшла на танцювальний майданчик.

Після цього глядачі її неодноразово критикували. На їхню думку, Марченко танцювала набагато гірше, ніж інші учасники, які вибували з програми. Скандал вибухнув після 5 ефіру, коли пара Марченко і Чаплін отримали найменшу кількість балів за результатами суддівської команди, однак проект покинули Маша Єфросиніна та Максим Леонов. Глядачі назвали такі результати несправедливими.

У соцмережах народ писав пости про те, що Марченко просувають навмисне. А дехто взагалі закликав бойкотувати шоу через те, що з нього вибувають більш достойні учасники. А Марченко постійно уникала «вильоту». Телеведучу порівнювали з поліном і восковою лялькою, бо танцює без емоцій, і співчували Чапліну, мовляв, він танцює за двох.

Схожі новини