Передплата 2024 ВЗ

За екс-чоловіка олімпійської чемпіонки Подкопаєвої, підозрюваного в державній зраді, внесли заставу

  • 11.10.2018, 15:52
  • 708

За колишнього чоловіка гімнастки Лілії Подкопаєвої бізнесмена Тимофія Нагорного внесли заставу політики, спортсмени та артисти. Також частину суми передала сама гімнастка.

Як повідомляє видання Інформатор, 10 жовтня в Києві внесли заставу за Тимофія Нагорного в розмірі близько 530 тисяч гривень. Цю суму встановив Печерський суд столиці. Затриманого звинувачують у державній зраді.

Тимофія Нагорного затримали 2 жовтня. Його товариш Роман Реведжук повідомив, що Нагорного звинувачують у державній зраді (ст. 111 Кримінального кодексу України). За даними його джерел в СБУ, Нагорного заарештували за фактом спілкування з російським бізнесменом Алексєєм Дашутіним.

Сам Нагорний під час судового засідання відкинув звинувачення у співробітництві зі спецслужбами РФ чи спецслужбами інших країн. За словами підприємця, він познайомився з Дашутіним ще рік тому. Він пообіцяв допомогу Нагорному у спортивній гімнастиці, а через рік — у плаванні.

Підозрюваний додав, що звинувачення у держзраді з’явилися одразу після того, як він публічно заявив про свої політичні амбіції.

Схожі новини