Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Львові відбувся Благодійний бал захисників України

  • 07.10.2018, 19:45
  • 1 347

У Львові 17 пар військовослужбовців Збройних Сил України танцювали, щоб привітати своїх побратимів зі святом Захисника Вітчизни.

Чоловіки вправно тягнули носочки, тримали рівно спини і легко кружляли, йдеться в сюжеті ТСН. Зустрічав пари на паркеті оркестр академії сухопутних військ. Дехто на бал приїхав просто з передової.

Курсанти і військовослужбовці зізнаються, що танцювати не так вже й просто, як здається. Але партнери, які мають досвід у танцях, дуже допомогли.

«Напевне, воювати легше, я так думаю. Бо це взагалі мій перший досвід в танцях. Навіть дружина не хоче зі мною на весілля ходити, бо каже, ти танцювати не вмієш», — розповів військовослужбовець 24 бригади Андрій Пец.
Цей бал захисників організовують вдруге. Торік його проводили у Києві, тепер у Львові, в академії сухопутних військ.

«Я не могла підвести ні колектив, ні хлопців. Дуже хочеться, щоб традиція відродження офіцерського вальсу пішла по всім містам України», — пояснила ведуча балу, кореспондент ТСН Євгенія Цвєтанська.

«Народ і армія єдині. Це єдине, що ми можемо зробити, ми б зробили набагато більше. Подарували бал, щоб вони розуміли, що їх люблять, шанують, піклуються і про них не забувають», — каже організатор заходу Вікторія Воронович.

Схожі новини