Передплата 2024 ВЗ

Одружився вп’яте: 74-річний екс-канцлер Німеччини Ґергард Шрьодер зіграв весілля

  • 06.10.2018, 15:57
  • 1 323

74-річний колишній канцлер Німеччини Ґергард Шрьодер одружився на громадянці Південної Кореї Кім Со Йон, молодшій на 25 років

Для 74-річного Шрьодера цей шлюб став п'ятим, повідомляє Еспресо з посиланням Westdeutsche Allgemeine Zeitung.

Новій дружині екс-канцлера 49 років, вона довгий час працювала перекладачкою. Відомо, що Ґергард і Кім познайомилися в 2016 році на міжнародному форумі та почали зустрічатися ще тоді, коли обидва перебували в офіційному шлюбі. Зі своєю четвертою дружиною Шрьодер прожив 20 років, у пари народилося троє дітей.

Розписалися Ґергард і Кім ще у травні, однак вирішили влаштувати свято для своїх друзів і близьких. Весілля відгуляли у фешенебельному готелі Adlon в центрі Берліна. Замість білої сукні наречена вибрала корейський національний костюм.

Свято відвідали президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр, екс-міністр закордонних справ ФРН Зіґмар Ґабріель, колишні члени уряду Шрьодера. Прийшов на шлюбну церемонію і міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Кавушоглу. Чи запрошували президента Росії Володимира Путіна, якого вважають близьким другом Шрьодера, — не відомо.

Медовий місяць молодята проведуть у Німеччині, подорожуватимуть країною, відвідуючи різні місця. Таким було бажання новоспеченої фрау Шрьодера, хоч вона і досить давно мешкає у Німеччині.

Схожі новини