Передплата 2024 «Добрий господар»

«У мене бойлер»: Кличко зробив відверте зізнання

  • 05.10.2018, 16:32
  • 705

Міський голова Києва Віталій Кличко каже, що центральне постачання гарячої води буде в разі наявності газу, але радить киянам мати бойлери.

Про це він розповів у розмові з «Українською правдою», яка відбулася 2 жовтня.

Відповідаючи на запитання про гарячу воду, Кличко сказав, що це питання — «до Коболєва» (голови НАК «Нафтогазу» Андрія Коболєва).

«От говорять, що Кличко закрутив крани та виключив гарячу воду. Вибачте, я знов починаю жартувати: „Що потрібно, щоб холодна вода стала гарячою?“. Підігріти? Правильно! А чим ми гріємо воду? Газом! А газу нам зараз не дають», — заявив мер.

На запитання, чи є в нього самого гаряча вода, Кличко відповів: «У мене бойлер».

«Раніше в усіх було центральне водопостачання. І ми всі залежали від водопостачання. Але всі ми хочемо незалежності в цьому. Якщо є гаряча вода — дуже добре, якщо немає, можна включити бойлер», — пояснив він.

«Я розумію, що не кожен може це собі дозволити. Але ми всі заручники тієї системи, яка досталася нам у спадок. Вона така», — сказав київський голова.

Кличко сказав, що розуміє Коболєва, «але не можна відстоювати інтереси компанії, не враховуючи інтереси мешканців міста».

На зауваження, що людям не цікаво, хто винен у відсутності гарячої води, мер відповів: «Я готовий це надати, але дайте нам газ! На протязі тижня ми цю проблему вирішимо».

Як відомо, у домівках багатьох киян уже кілька місяців немає подачі гарячої води: у декого з травня, у декого з липня.

Схожі новини