Передплата 2024 «Добра кухня»

Організатори-аферисти ледь не зірвали концерт Катерини Бужинської у Львові

Народна артистка України Катерина Бужинська мало не стала жертвою нечесних на руку організаторів концерту.

У рамках гастрольного туру містами України Бужинська приїхала з концертом до Львова, що був запланований на 3 жовтня у Львівському цирку. Перед початком концерту слухачі почали збиратися перед входом у цирк, однак всередину їх не поспішали впускати.

Ані співачка, ані її команда, а тим більше публіка під дверима, не могли зрозуміти, у чому причина. Як з’ясувалося за кілька хвилин, організатори концерту не заплатили за оренду цирку 50 тисяч гривень. Зрозуміло, що керівництво державної установи, навіть попри велику повагу до народної артистки, не могло піти проти правил.

Співачка звернулася у соцмережах до львів’ян і гостей міста з поясненням і пообіцяла, що всі організаційні моменти візьме на себе. Те саме Катерина Бужинська сказала слухачам, які мерзли 30 хвилин під дверима цирку. Через п’ять хвилин двері відчинили і люди почали заходити до залу. Концерт відбувся.

«Богу дякувати, концерт відбувся, — написала співачка у соцмережах. — Але мені доведеться подати позов до суду на горе-організаторів. Колеги-артисти, будьте обережні й уважні».
Того ж вечора я поцікавилася у Катерини, як таке могло трапитися. Але співачці було не до мене. Вже наступного дня, коли команда вирушила до Трускавця на виступ, мені вдалося поспілкуватися з артисткою.

«Річ у тім, що двоє організаторів моїх концертів не зі Львова, — розповіла мені співачка. — А одна жінка-співорганізатор — львів’янка. Ми вже виступили у кількох містах України, і все було добре. А у Львові, де мене знають і люблять, стався такий прикрий інцидент. Мені було шкода людей, які стояли під дверима цирку, мою команду. Я цього так не залишу і буду подавати на організаторів до суду, бо мені важлива моя репутація і чесне ім’я».
Хто вони?
— Ці люди благали мене не називати їхніх прізвищ.
— Вам вдалося домовитися з керівництвом цирку «під чесне слово»?
— Організатори заплатили за оренду того ж вечора, але не розрахувалися за світло. Мені і моїй команді віддали лише половину гонорару. Я навіть не знаю, скільки квитків було продано. Хоча, бачила, щоб зал був заповнений майже повністю.

За словами Катерини Бужинської, організатори у присутності поліцейських і представників Служби безпеки України, а також юриста написали зобов’язання, у якому гарантують компенсувати усі збитки.

— Знаєте, коли люди уже сиділи у залі, а мені треба було виходити на сцену, я стояла за лаштунками і плакала. Не від безсилля і образи, а від щастя, що публіка не розійшлася, бо любить мене і гарну українську пісню.

Схожі новини