Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Володимир Кличко після розставання з Хейден Панеттьєрі вперше з’явився на публіці з жінкою

  • 03.10.2018, 20:28
  • 1 938

Легендарний український боксер Володимир Кличко, який розійшовся з Хейден Панеттьєрі, схоже, недовго засидиться в холостяках.

У Києві на конгресі Всесвітньої боксерської ради (WBC) чемпіон світу з'явився в компанії повної протилежності мініатюрної блондинці Хейден, повідомляє видання «Факти».

Володимир Кличко проводив час з високою жагучою брюнеткою. Нею виявилася знаменита спортсменка, 37-річна Сесілія Брекхус, названа кращою жінкою-боксером планети в 2017 році.

Боксер мило спілкувався зі смаглявою красунею, ніжно обіймаючи її за талію, вона сміялася, камери фіксували їх обійми і поцілунки. Вони виглядали абсолютно щасливою парою. ЗМІ заговорили про новий роман Володимира Кличка.

Сесілія і Володимир знають один одного давно. Брекхус є абсолютною чемпіонкою світу в напівсередній ваговій категорії. Пару давно пов'язують дружні та ділові стосунки. Три роки тому спортсменка уклала контракт з промоутерською компанією братів Кличків K2 Promotions.

Сесілія Брекхус народилася в Колумбії. У 5-річному віці її усиновила пара з Норвегії. Спортсменка є гордістю цієї країни, героїнею світських хронік і глянцевих журналів.

Вона є першою в історії жінкою, яка зібрала всі основні чемпіонські пояси за основними версіями — WBA, WBC, WBO, IBF, IBO. На професійному рингу Сесілія провела 34 поєдинки і жодного разу не програла.

Нагадаємо, Володимир Кличко розлучився з Хейден Панеттьєрі влітку цього року. Їхні стосунки тривали з 2009 року. У грудні 2014 -го у них народилася дочка Євдокія. Закохані багато говорили про весілля, але до укладення шлюбу справа так і не дійшла. У колишньої нареченої зараз нове життя і новий роман з молодим американським актором. Варто відзначити, що Хейден і Сесілія були знайомі. Брекхус і раніше відвідувала Київ. Вона була спеціальною гостею на всіх останніх поєдинках Володимира Кличка.

Які відносини між Володимиром і Сесілією, вони поки не коментують.

Схожі новини