Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Школяр написав книгу про те, як стати багатим. Тепер збагачується на її продажу

13-річному Джону Лозонісу зі Сполучених Штатів Америки набридло просити кишенькові гроші ук батьків. І він вирішив стати… підприємцем.

Хлопчик сам написав книжку про заробітки для дітей, а тепер її продає на вулицях Нью-Йорка. Його твір називається «Дитина-Трильйонер. Як маленькі діти можуть нажити статки». У книжці, яку можна купити за 10 доларів, хлопчик дає поради іншим дітям стосовно того, як вони можуть заробляти.

Джон Лозоніс для написання книги штудіював біографії відомих багачів і дізнавався, як вони зуміли отримати свої перші прибутки у юному віці. Окрім того, Джон наводить приклад і своєї «заробітчанської діяльності, одним з основних пунктів якої є продаж книжки.
А почав він займатися підприємницькою діяльністю три роки тому. Тоді він зауважив, що його улюблене кафе не має власного сайту. Джон з восьми років вміє програмувати, тому без особливих зусиль створив для цього закладу харчування сторінку. За роботу школяр отримав 60 доларів. Це йому настільки сподобалося, що він вирішив не зупинятися на досягнутому.

А ще Джон, як і багато його ровесників, продавав на вулиці лимонад. Але справа не йшла так, як йому хотілося. І тоді він почав працювати у галузі графічного дизайну, розробки сайтів, монтажу відео. Скільки тепер заробляє Джон, невідомо. Але на свої потреби грошей у батьків не бере. Мріє назбирати трильйон і вже знає, на що витратить перші великі гроші. «Я би прилетів на гвинтокрилі до будинку своєї бабусі, яка живе у Гемптоні. Квиток на особу коштує 800 доларів», — каже він.

Схожі новини