Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Львові стартували роботи з будівництва Меморіалу пам’яті Героїв Небесної Сотні

  • 03.10.2018, 18:43
  • 908

Виконати основні роботи з облаштування громадського простору та встановлення Меморіалу пам’яті Небесної Сотні мають намір до 1 лютого.

За результатами проведеного тендеру, ЛКП «Зелений Львів» напередодні підписало угоду з підрядником на реконструкцію скверу на вулиці М. Кривоноса з облаштуванням громадського простору та встановленням Меморіалу пам’яті Героїв Небесної Сотні. Ним стало ТзОВ «Т.В.Д.».

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Станом на сьогодні на ділянці виконано такі роботи:

— огороджено територію будівельного майданчика;

— підведено електро- та водопостачання до будівельного майданчика;

— частково завезено будівельні матеріали, інструменти та техніку;

— геодезисти провели розмітку території;

— проведено земляні роботи з підготовки до бетонування фундаменту під стелу пам’ятника-меморіалу та оглядових майданчиків;

— тривають роботи з укладення договорів щодо постачання будівельних матеріалів, освітлювальної апаратури та металу кортен тощо.

«До зимового періоду плануємо виконати усі бетонні роботи. Уже проведено підготовку для залиття фундаменту під стелу. Окрім того, викопані траншеї для заливання фундаменту під оглядові майданчики, яких має бути три. Ці основні роботи ми плануємо виконати до лютого. Також декілька каштанів-сухостоїв обрізали, оскільки вони були в аварійному стані і в будь-який момент могли впасти і пошкодити стелу. Вздовж алеї та внизу, де будуть оглядові майданчики, теж зріжуть дерева, однак натомість висадять 18 нових, висотою 15−20 метрів.

У лютому львів’яни вже зможуть побачити стелу, облицьовану кортеном, на якій будуть портрети Героїв Небесної Сотні. Також буде замощена територія під стелою і зроблені оглядові майданчики. Окрім того, минулого тижня ми оплатили підряднику 30% авансу для закупівлі відповідних матеріалів та обладнання, виконання розчистки території й демонтажу сходів. І зараз роботи активно тривають", — розповів заступник директор ЛКП «Зелений Львів» Андрій Шульський.

Схожі новини