Передплата 2024 «Добрий господар»

Померла від розриву аорти: у Харкові огрядний чоловік на смерть придавив дівчину

  • 03.10.2018, 11:56
  • 822

На вулиці Пушкінській, біля Харківського інституту мікробіології та імунології ім. Мечникова, стався незвичайний інцидент — повний чоловік випадково впав на дівчину, яка йшла перед ним, і придавив її своєю вагою. Через кілька хвилин жінка померла.

Про це повідомляє «Свідок».

Пізніше розтин показав, що харків’янка померла від розриву аорти грудного відділу. Родичі 30-річної Наталії досі не можуть знайти винуватця події.

«Це було близько 17:30, Наташа йшла з роботи вниз по Пушкінській. Коли все сталося, вона встигла мені зателефонувати і сказати, що на неї впав чоловік. Я працюю неподалік, відразу зірвалася і через 10 хвилин була на місці, але було вже пізно», — зізналася сестра померлої.

Зараз вона вважає своїм головним завданням знайти чоловіка, який став мимовільним винуватцем смерті сестри. Також родина загиблої шукає свідків події.

«Я поставила букет на місці події і вклала в нього записку з телефоном. Озвалася жінка, яка живе в тому районі, вона все бачила і викликала „швидку“ для сестри. Розповіла, що чоловік ішов за Наташею вниз по Пушкінській. В якийсь момент він спіткнувся і впав прямо на неї. Але встав, обтрусився і пішов далі, навіть не поцікавився, як себе почуває сестра. Кажуть, чоловік у віці і огрядний», — зазначила жінка.

Як з’ясувалося, того дня камери відеоспостереження не працювали, а записи з аптеки навпроти, сім’ї переглянути не дозволили.

Схожі новини