Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Дональду Трампу і міністру оборони США надіслали конверти з отрутою, — ЗМІ

  • 03.10.2018, 10:58
  • 672

Федеральні посадовці розслідують походження низки підозрілих конвертів з ймовірною отрутою, надісланих президенту США Дональду Трампу, а також очільнику Пентагону Джеймсу Меттісу та його підлеглим.

Про це повідомляє Еспресо з посиланням на видання The Washington Post.

Агентство із захисту сил Пентагону в понеділок виявило підозрілу речовину, ймовірно отруту рицин, на двох конвертах на пошті на території Міністерства в Північній Вірджинії.

Первинна перевірка показала, що в конвертах, адресованих Меттісу та начальнику військово-морських операцій, адміралу Джону Річардсону, містилася токсична речовина.

Речник американського Міністерства оборони Роберт Меннінг зауважив, що ФБР забрало ці конверти у вівторок вранці і проведе додаткові тести.

Наразі поштовий сервіс Пентагону закрили на карантин, листи перевіряють. Жоден зі співробітників відомства не постраждав.

Трохи згодом, у вівторок Секретна служба повідомила, що виявила ще один підозрілий лист, який цього разу було адресовано Дональду Трампу. До Білого дому небезпечний пакунок не дійшов, зараз відбувається перевірка.

Тим часом видання CNN, з посиланням на власні джерела, написало, що в конверті для Трампа також містився рицин і що цей випадок пов'язаний з інцидентом у Пентагоні.

Схожі новини