Передплата 2024 «Добра кухня»

Вантажники з гонконгського аеропорту «спалилися» на зневажливому ставленні до багажу пасажирів

У мережі з’явилося шокуюче відео

Більшість людей, які подорожують авіатранспортом, здогадуються про те, що ставлення до їхнього багажу не є вельми делікатним. Але навряд чи хтось припускає, що насправді з пасажирськими валізами та наплічниками поводять аж так брутально. Однак відео, яке з’явилося недавно у мережі, перекреслить такі уявлення.

Це відео, фігурантами якого є вантажники в аеропорту Гонконга, що обслуговували рейс СХ5617, переглянули вже понад 6,2 мільйона користувачів. І всі вони були шоковані тим, з якою безвідповідальністю ставляться робітники до своїх обов’язків, з відвертою відразою шпурляючи багаж, не переймаючись шкодою, яку можуть завдати пасажирам.

Поведінку вантажників важко пояснити. Зрештою, цим і не займався офіційний представник аеропорту, який вибачився перед пасажирами і пообіцяв покарати винних. Очевидно, шість мільйонів переглядів на Facebook таки повпливали на стан речей. Хоча жінка, яка виклала відео у себе на сторінці, запевняє, що аж ніяк не бажала вантажникам неприємностей. Вона просто хотіла показати, яка доля може спіткати валізи і сумки, у яких іноді трапляються і делікатні, крихкі речі.

Схожі новини