Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Останній шанс Росії втримати Україну на довгому шнурку — це наші вибори»

​​​​​​​Українські політики застерігають співгромадян під час виборів не допомагати Путіну руйнувати нашу державу

«​Споконвічний ворог українців — Московія, не позбулася намірів повернути Україну у лоно своєї імперії. ​Наскільки немислимою для путінської Росії є перспектива реальної втрати України, засвідчує розв’язана війна проти нашої Держави, анексія Криму, небачена досі активізація гібридних інформаційно-пропагандистських атак, мобілізація причаїлої агентурної мережі московських спецслужб, спекулятивне роздмухування певних внутрішніх проблем з метою спровокувати суспільний неспокій, протистояння, недовіру до органів влади, зрештою, Держави. ​На повну потужність запрацювала, достатньо впливова, легальна, московська п’ята колона російської православної церкви. Не випадково два кремлівські «патріархи-чекісти» Путін і Кіріл Гундяєв роблять відчайдушні зусилля, аби зірвати надання Українській церкві Автокефалії.

​Той, хто знайомий з воєнною доктриною РФ, неодмінно фіксуватиме зухвале намагання реалізувати її приписи тут, на теренах нашої Держави і навколо неї.

​Зусилля Кремля знищити Україну руками самих українців, що не раз спрацьовувало у нашій історії, сьогодні посилюються", — йдеться у зверненні групи колишніх народних депутатів до співгромадян.

Текс звернення, яке, зокрема підписали Михайло Косів, Орест Климпуш, Ярослав Кендзьор, Володимир Карпук, Степан Павлюк, Роман Ткач, Степан Давимука, Зіновій Шкутяк, Микола Кульчинський, зачитав Ярослав Кендзор.

Політики намагаються застерегти українців від того, аби не купувалися на популізм, бо є небезпека, що на майбутніх виборах реванш візьмуть антиукраїнські сили.

«Ми не агітуємо за якогось конкретного кандидата. Відверто починаємо розмову, які небезпеки чатують на Україну», — зазначив Ярослав Кендзьор.

Політики закликають українців думати і зупинити свій вибір «на тому, кому сміливо можемо довірити носити високе звання президента великої і славної Країни — України. Щоб потім спільними зусиллями, чесною і жертовною працею впорядкувати її і здивувати світ. Вони хочуть, аби це звернення почули якомога більше громадян і закликають: «Бережімо Україну, не допомагаймо Путіну руйнувати Україну! Бо останній шанс Росії втримати Україну на довгому шнурку — це наші вибори».