Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Бойовики із забороненої зброї обстріляли Водяне, але знову зазнали втрат

  • 02.10.2018, 09:09
  • 666

Впродовж минулої доби, 1 жовтня, бойовики 21 раз відкривали вогонь по позиціях ОС. А вже від початку поточної доби тричі порушили режим тиші, втрат серед українських військових немає.

Про це повідомляє прес-центр Об'єднаних сил.

«Протягом минулої доби ворог здійснював обстріли наших позицій в районах населених пунктів Кримське, Золоте, Новозванівка, Луганське, Зайцеве, Піски, Красногорівка, Новомихайлівка, Новотроїцьке, Старогнатівка, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине», — йдеться у повідомленні.

Бойовики вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

«Позиції Об'єднаних сил в районі населеного пункту Водяне противник обстріляв з мінометів 120-го та 82-го калібрів, а по опорних пунктах біля Луганського двічі відкривав вогонь з мінометів калібру 82 мм.

Також по захисниках Луганського окупанти застосовували озброєння бойових машин піхоти", — підкреслили у штабі.

За даними розвідки, 4 бойовиків минулої доби знищено та 6 поранено.

«Вчора надвечір російські окупанти цинічно, порушуючи будь-які правила ведення війни та норми загальнолюдської моралі, здійснили вогневий наліт на населений пункт Водяне.

Ворог обстрілював житловий сектор цього села на Приазов'ї з артилерії калібру 122 мм, а також мінометів 82-го та 120-го калібру, витративши загалом 31 артилерійський снаряд та 16 мін", — наголосили у прес-центрі.

Зазначається, що обстріл вівся не по позиціях ЗСУ, а по житловому сектору населеного пункту.

«Наслідки злочину російсько-окупаційних військ наразі уточнюються представниками української сторони СЦКК спільно з СММ ОБСЄ», — йдеться у звіті.

Від початку поточної доби окупанти тричі обстріляли позиції ОС.

На Маріупольському напрямку — з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу населених пунктів Водяне і Лебединське. По опорних пунктах українських військ в районі Кримського — також із гранатометів.

Важке озброєння не застосовувалося. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

Схожі новини