Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Я — революція»: дизайнер з «ЛНР» розсмішила незграбною колекцією одягу

  • 30.09.2018, 08:58
  • 1 625

Студентка «Луганського університету ім. Володимира Даля» з «ЛНР» Олена Попелнуха за фахом «Конструювання швейних виробів» представила свою колекцію під назвою «Я — революція» в номінації Street-style — стиль сучасного життя.

Про це повідомляє novosti-n.

«У рамках п’ятого міжнародного конкурсу Півдня Росії проходив показ мод, і ми представляли від нашого інституту колекцію одягу під назвою „Я — революція“. Нам дали диплом першого ступеня. Дуже була приємна така оцінка, тому що я сильно хвилювалася», — розповіла авторка колекції.

Її колекція представляє собою кілька суконь і один брючний костюм, які були пошиті з білої, чорної і червоної тканини в псевдореволюційній стилістиці. Так, на білих штанях красується напис «мир народам».

Для того, щоб ще більше підкреслити «більшовицькі» коріння своєї колекції сукні щедро прикрашені зображенням великої червоної зірки, схожої на кремлівську, червоним бантом і вишитими червоними гвоздиками.

У соціальних мережах, навпаки, не розділили ентузіазму дівчини з «ЛНР». Наряди з колекції назвали смішними, безглуздими і огидними і багато користувачів при погляді на них не могли стримати сміх.

Схожі новини