Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Україну знову буде «морозити»: Синоптик попередила про заморозки на вихідних

  • 28.09.2018, 20:59
  • 1 303

Найближчі дні в Україну прийдуть заморозки.


Про це народний синоптик Наталка Діденко написала у своєму Facebook.

«Про заморозки. На сайті Гідрометцентру — штормове повідомлення, що в ніч на неділю підморозить на заході, півночі, і у Вінницькій області. А в ніч на понеділок — практично скрізь, крім півдня», — написала синоптик.

Вона порадила в суботу ввечері прибрати живі рослини з вулиць.

«Тому завтра хоча і холодний дощ, але подбайте про виноград або квіти, зберіть або приберіть з вулиціі»,-- порадила Діденко.

Також синоптик попередила жителів інших регіонів, що в суботу у них буде ще тепло, а от в неділю їм також варто подбати про плоди та рослини.

«Мешканці сходу, півдня, Черкаської та Полтавської областей, Дніпра, Кропивницького з районами — завтра ще можуть приємно побайдикувати. Хоча перед понеділком і центру зі сходом України варто рятувати від заморозків смачну і декоративну красу», — повідомила Діденко.

Вона порадила провести найближчі вихідні з користю і не забувати милуватися красою природи.

«Гармонійно поєднуйте найближчі шашлики, дощ, роботу, вибір котла для постійної гарячої води, захист врожаю від заморозків, дачу, диван з пледом, екскурсію і не забувайте частіше дивитися вгору — там ще зелені дерева і красиві хмари», — порекомендувала Наталка Діденко.

Схожі новини