Передплата 2024 «Добра кухня»

Суд заарештував трьох підозрюваних у замаху на одеського активіста Михайлика

  • 27.09.2018, 19:10
  • 791

У четвер, 27 вересня, Київський районний суд Одеси обрав запобіжний захід підозрюваним у замаху на вбивство місцевого активіста Олега Михайлика.

Громадян Грузії Торніке Нагладзе (Герасінв), Лаша Герасіна і Манучара Варшанідзе заарештували на два місяці без права внесення застави, повідомляє nv.ua.

Торніке Нагладзе привезли в суд на каталці. За заявами його родичів, він паралізований і не може пересуватися самостійно. За іншими даними, у нього паралізована тільки рука. Попри це бійці КОРДу відвезли чоловіка до СІЗО.

За даними слідчих, саме у Манучара Варшанідзе був знайдений пістолет, з якого могли стріляти по Михайлику, а Лаша Герасін купував SIM-карти для поплічників, передає УСІ.

Нагадаємо, що 25 вересня правоохоронці затримали трьох громадян Грузії за підозрою в причетності до нападу на одеського активіста Олега Михайлика.

Один з них Торніке Нагладзе (він же Герасін Торніке), за даними місцевих ЗМІ, є лідером серйозного злочинного угруповання.

22 вересня в Одесі невідомі відкрили вогонь по політичному актівісту Олегу Михайлику. Кулі потрапили йому в грудну клітку в область серця і в руку. В результаті замаху Михайлик втратив багато крові і переніс операцію.

Схожі новини