Передплата 2024 ВЗ

«Година простою тролейбуса чи трамвая — 400 гривень штрафу»

Із початку цього року ЛМКП «Львівелектротранс» відсудив за простої трамваїв і тролейбусів (через неправильне паркування автівок, зокрема, на коліях) 160 тисяч гривень.

На шляхах курсування міського електротранспорту трапилося 650 випадків ДТП та 260 випадків неправильного паркування, що спричинили суттєву затримку руху львівських трамваїв та тролейбусів.

Про це повідомив начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар. У судах ще перебувають справи проти винуватців затримки руху електротранспорту на суму 141, 9 тис. грн. Та ще на 72, 17 тис. грн — справи, рішення по яких уже прийнято і передано у виконавчі служби.

«Година простою тролейбуса чи трамвая — 400 гривень штрафу, — розповів „ВЗ“ Іван Бондар. — Бувають випадки, коли на лінії зупиняють десять трамваїв. Іноді зупиняють навіть кілька маршрутів трамваїв — на Франка, Городоцькій. Деякі водії так паркують фури, що не їдуть тролейбуси. Важкі вулиці для руху тролейбусів — Зелена, Крушельницької, Наукова».

Схожі новини