Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Біля «Буковелю» помітили дивних озброєних «зелених чоловічків»

  • 26.09.2018, 12:50
  • 1 385

На території біля найбільшого гірськолижного курорту «Буковель», розташованого в селі Паляниця на Прикарпатті, були помічені невідомі люди у формі та зі зброєю в руках.

Як повідомляє івано-франківське видання firtka.if.ua, на обличчях солдатів були маски, а в повітрі літали вертольоти.

«Літають вертольоти, невідомі в масках з автоматичною зброєю перекривають дороги. Що відбувається — пояснень немає», — пише видання.

У мережі з'явилося відео, на якому можна розгледіти обличчя одного з невідомих.

Зазначається, що деякі очевидці припускають, що це якісь навчання, а інші — що це пов'язано з депутатом, засновником і колишнім директором гірськолижного курорту «Буковель» Олександром Шевченком.

Нагадаємо, минулого тижня відбулися обшуки в приміщеннях всіх фірм, які є співвласниками «Буковелю», ресторанах та навіть дорожньо-експлуатаційній компанії ПБС.

Це одна з найбільших дорожніх фірм України, якій держава винна 350 мільйонів гривень. На дії правоохоронців та фейкові кримінальні справи Олександр Шевченко відреагував зверненням до Президента.

У заручниках опинилися навіть журналісти. 200 працівників ЗМІ з цілої України в цей час перебували в ТК «Буковель» на Фестивалі журналістики і потрапили на передвиборчі «Маски-шоу».

Схожі новини