Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Позбувся ваги, тепер треба позбутися зайвої шкіри

Джек не має таких коштів, тому він попросив підтримки у своїх шанувальників

21-літній Джек Таверс зазнав надзвичайної метаморфози. Завдяки дієті йому вдалося позбавитись від надмірної ваги. Тепер молодик збирає гроші, щоб видалити зайву шкіру, яка залишилася від непотрібних кілограмів. Його Instagram він надихає інших змінити свій спосіб життя.

Джек Таверс з Ашфорда (Англія) у січні 2017 р. Перейшов на дуже жорстку дієту, прагнучи позбутися зайвої ваги. Лікарі застерігали його, що він може захворіти, зокрема діабетом. «У розмові з лікарем я жартував, що я повернуся через півроку, і він не впізнає мене. Я дотримав слова», — каже Джек.

«Тепер я сповнений енергії, я справді відчуваю, що почав нове життя», — додає він.

Молодик документував своє перетворення в Instagram, де зараз за ним стежить понад 95 тис людей. У його профілі можна знайти фото з періоду боротьби з надмірною вагою, нинішні знімки та пропозиції щодо здорової їжі.

Проте втрата ваги спричинила нову проблему. З його тіла звисає надлишок шкіри, яку слід усунути.

Вартість такої операції у Великій Британії — від 23 до 25 тис фунтів стерлінгів. Джек не має таких коштів, тому він попросив підтримки у своїх шанувальників. Ба більше, запевнив їх, що всі кошти, які залишиться після операції, віддасть на благодійність.

Схожі новини