Передплата 2024 ВЗ

Повалені дерева, розтрощені зупинки та обірвані дроти: фото наслідків потужного вітру у Львові

  • 24.09.2018, 12:55
  • 933

Сильний вітер, який сьогодні, 24 вересня, «розгулявся» у Львові, повалив дерев та пошкодив конструкції на зупинках громадського транспорту.

Зокрема, як повідомляється на сторінці Гарячої лінії міста Львова, сильний вітер зніс конструкцію зупинки у Рясне 1. На зупинці на вулиці Луганській — відірвався боковий захист.

На декількох вулицях міста повалено дерева. Так, дерево впало та обірвало дроти на вулиці Липинського біля Державної служи охорони. Дерево впало і на вулиці Луганській. На вулиці Ткацькій дерево зламалося перед парковкою — проїзд обмежений.

Окрім цього, на низці вулиць Львова не працюють світлофори. Зокрема на перехресті з вулиці Лінкольна, вулиці Липинського та на об'їзній біля «ТрансСервісу».

Як повідомляє прес-служба Львівської міськради, станом на ранок від сильного вітру пошкоджено 4 дерева у Шевченківському районі міста. Львів’ян просять звертати увагу на паркування машин і не залишати автівки під деревами. Також усіх просять звернути увагу на заходи безпеки під час відвідування міських парків.

Також сильні пориви вітру зривають рекламу з бордів та сітілайтів.

Наразі комунальні служби міста працюють у посиленому режимі.

Схожі новини