Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Перед замахом одеський активіст Михайлик вимагав відставки місцевих силовиків

  • 23.09.2018, 14:29
  • 818

Одеський громадський активіст Олег Михайлик, на якого було здійснено замах, на початку минулого тижня на прес-конференці вимагав відставки начальника ГУ НП в Одеській області Дмитра Головіна і прокурора області Олега Жученка.

Про це повідомляє ТСН із посиланням на видання «Бабель» з посиланням на Михайла Кузаконя, голову одеського відділення «Народного Руху України».

«Це з останнього, що він зробив перед замахом. За цим стоять представники нинішньої влади. Важко сказати хто саме — вони всі дуже тісно пов'язані», — сказав він у коментарі журналістам.

Водночас заступниця голови міського осередку «Народного Руху України» Аліна Радченко зауважила, що останні напади на активістів в Одесі об'єднують два прізвища: мера Геннадія Труханова та «неофіційного хазяїна міста» Володимира Галантерника.

«Олег єдиний з усіх активістів відкрито говорив, що буде балотуватися в мери Одеси», — зазначила вона.

Як писав ВЗ, замах на убивство одеського громадського діяча Олега Михайлика було скоєно 22 вересня. Його колеги з партії «Сила людей» переконані, що причиною стали антимерські акції проти Геннадія Труханова та боротьба із забудовами в Одесі.

Сьогодні медики повідомили, що активіст прийшов до тями.

Схожі новини