Передплата 2024 «Добрий господар»

У Києві п’яний водій з наркотиками, тікаючи від поліції, розбив чотири авто і перекинувся (ФОТО, ВІДЕО)

  • 23.09.2018, 12:31
  • 767

Вчора, 22 вересня, близько 18:40 в Києві на перетині Харківського шосе і вулиці Тростянецької сталася масштабна ДТП з перекиданням.

Як повідомляє «Інформатор», Daewoo Lanos здійснив зіткнення з Ford Focus, Skoda Forman і Mitsubishi Carisma.

За попередньою інформацією, Daewoo зупинили патрульні для перевірки автомобіля. Однак водій проігнорував вимогу правоохоронців і почав тікати. В ході погоні водій Lanos здійснив зіткнення з патрульним автомобілем на вулиці Абая Кунанбаєва.

На перехресті Харківського шосе і вулиці Тростянецької утікач намагався проскочити перехрестя на червоний сигнал світлофора, проте його зачепив Ford. Від дотику Daewoo перекинулося на зустрічні автомобілі. В результаті події постраждала дівчина з Mitsubishi, її з легкими травмами госпіталізували до лікарні.

Також на місці стало відомо, що водій знаходиться в стані сп'яніння, однак від проходження огляду він відмовився. При огляді автомобіля було виявлено речовини схожі на наркотичні — порошкоподобну речовину і свіжозірвані кущі конопель.

Через ДТП рух по Харківському шосе було трохи утруднено. На місці працювали співробітники патрульної поліції, медики та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

Схожі новини